plány na rok 2023

plány na rok 2023

dominikuvp 3 prosince, 2022

Přátelé, tento rok pro nás byl jedna velká jízda nejen co se týče rehabilitací, ale bohužel i nemocí. I přes to všechno jsme stihly opravdu hodně. Dominik udělal za ten rok úžasný posun, Výrazně se mu zpevnilo tělo, jsme zase o krůček blíž k samostatné chůzi s chodítkem a hlavně se výrazně zlepšilo mentální vnímání a komunikace.

Celkově nás léčba Dominička letos stála 400000,-, kterou jsme mu mohli dopřát jen díky vám, sbírce na Doniu, která se konala na jaře a pomoci nadací. A my si toho nesmírně moc vážíme, ani nedokážu popsat jak jsme za tak obrovskou pomoc vděční. Z CELÉHO SRDCE DĚKUJEME

Nyní plánujeme příští rok. Dominiček je každým rokem starší a hlavně těžší. Proto je našim hlavním cílem dostat ho co nejdříve na nohy. Velkou šancí a našim tajným přáním je léčba kmenovými buňkami, která by Domču mohla posunout na úplně jinou úroveň. Ta je pro nás ale finančně nedosažitelná. Tři aplikace kmenových buněk, pokud by jich nebylo nutné aplikovat více, vyjde na 250 000 Kč .

Moc si vážíme toho, že Dominičkovi posíláte peníze na jeho transparentní účet, ty nevyčerpané se automaticky budou čerpat příští rok. Abychom mohli zvládnout veškerou léčbu i v příštím roce, chybí nám bohužel ještě přibližně 400000 Kč. Je to pro nás šílená suma, naprosto nedosažitelná. Proto i tentokrát zkusíme sílu sociální sítí a od pondělí bude spuštěna nová sbírka na Doniu. Měla být spuštěna už v pátek, ale nějak se to zpozdilo. A já vás tímto moc chci už teď poprosit, pomozte nám získat dostatek financí na příští rok ať už příspěvkem nebo sdílením.

Moc vám děkujeme. Jana, Pavel, Dominik a Terezka