Vozíček bude … DĚKUJEME

Vozíček bude … DĚKUJEME

dominikuvp 8 března, 2021

❤❤❤ !!!Děkujeme!!! ❤❤❤

Když jsme před několika měsíci vybírali pro Domču invalidní vozík, tak sem to brala jako samozřejmost, že Domča vozík od pojišťovny dostane. Později sem velmi rychle vystřízlivěla, když nám pojišťovna opakovaně vozík zamítla s tím že Dominik na takový typ vozíku nemá nárok. Rozhodli jsme se vozík i tak pořídit a sehnat na něj peníze sami. Protože jiný vhodný jsme nenašli.


Lidičky, nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že se během pár dnů na jeho transparentním účtu naskládá celá potřebná částka. Je to neskutečné kolik dobrých lidí se mu rozhodlo pomoct. Z celého srdce vám strašně moc děkujeme, moc si toho vážíme a jsme šťastní, že Domča bude mít svůj aktivní vozík. K tomu nás opravdu velmi mile překvapila firma Medicco, která dnes poslala finální cenu vozíku. Cena bude nakonec necelých 52 000,- oproti předpokládané ceně 62 000,-. To nám udělalo taky velkou radost, protože můžeme tyto ušetřené peníze využít na další hyporehabilitační pobyt, který nás čeká už za měsíc.
Pro nás bohužel tímto práce se sháněním finanční prostředků na rehabilitace a další zdravotní pomůcky nekončí. Dominikův transparentní účet bude i nadále sloužit k účelům, ke kterým byl zřízený. A to na jeho finanční pomoc.


❤❤❤ Děkujeme, že nám pomáháte ❤❤❤